Boka

+46708303424

Hjärtligt välkomna till Anuprada,

en oas av förfinad välbefinnande där egen tid och en stressfri samt meditativ miljö ger upphov till en upphöjd upplevelse av inre harmoni. Hos oss öppnar sig en helt ny förståelse för ditt egna inre välmående, där vi fokuserar på att ge dig en sublim och förnäm resa till självsamhet och balans.

ANUPRADAs unika koncept sträcker sig bortom det vanliga, och skapar en atmosfär av förfining där du kan fördjupa dig i din egen värld och finna harmoni mellan kropp och sinne. Vi strävar efter att erbjuda en upplevelse som upphöjer och berikar, med fokus på att vårda både din fysiska och mentala hälsa väl som den sjäsliga.

Genom våra exklusiva ir bastu sessioner erbjuds du möjligheten att förflytta dig till en värld av inre frid och återhämtning. Varje detalj är omsorgsfullt utformad för att skapa en meditativ miljö där du kan släppa taget om vardagens stress och finna en djup inre ro. Här öppnar sig portarna till en fördjupad förståelse för ditt eget välmående, och du ges verktygen att ta hand om både din kropp och ditt sinne.

ANUPRADAs koncept är en gåva till dig själv, en möjlighet att utforska och vårda det inre välbefinnandet på ett sätt som känns förnämt och unikt. Vårt engagerade team finns där för att vägleda dig genom varje session, skapa en välkomnande atmosfär och anpassa upplevelsen efter dina individuella behov.

Besök vår Facebook sida, Anuprada ir bastu, för att ta del av vår exceptionella upplevelse och även boka dina egna ir bastu sessioner. Vi inbjuder dig att följa oss på Instagram @anuprada_studio, där vi delar insikter och inspiration om hur du kan upptäcka det förnäma i egentid, stressfrihet och meditativ miljö.

Ge dig själv den exklusiva gåvan att utforska ditt inre välmående och upptäck det förnäma i att ge dig själv tid och utrymme för självsamhet. ANUPRADA välkomnar dig till en värld av inre förfining och en upphöjd förståelse för ditt eget välbefinnande.

Susan Anuprada ägare, grundare, vd, chef, ansvarig, spirituell, andlig, ledare, magisk, underbar, vacker, trovärdig, sann, sund, ärlig,
Susan Anuprada

Ägare och grundare

Hej, det är jag som är skapare av verksamheten ANUPRADA.

För mig har det infraröda ljuset haft och har fortfarande en stor betydelse. Jag har blivit av med kronisk värk, fått finare ärr, förbätrrat blodtryck, lenare hud, ett fint lyster i ansiktet och en inre energi som ökat min motivation och prestation.

I augusti 2018 fick jag diagnosen bröstcancer. Gick igenom en bröstoperation och ett halvår med tuffa cellgiftsbehandlingar. Är idag helt fri från bröstcancern och den upplevelsen gjorde att jag funderade mycket på hur jag levde mitt liv och under den tiden kom jag i kontakt med det infraröda ljuset som utvecklades till att jag idag har min egen hälsostudio.

Jag öppnade mitt verksamhet under pandemin, 28 december 2020.

Jag trivs bäst när jag har egen tid med barnbarnen. Har en förkärlek till personlig utveckling och ser det lika viktigt som att äta, sova, meditera och att röra på mig.

Jag vill med min verksamhet förmedla ett skönt lugn. Stressfri, harmonisk miljö dit kunderna söker sig för att få en alldeles egen frizon.

Hjärtligt välkomna
Kontakt
Vi svarar oftast direkt men alltid inom 24 timmar
Namn E-post Meddelande Skicka in